Prosjektet Sarpsborg krisesenter

Vi støtter Sarpsborg krisesenter på forskjellige måter.

I januar 2021 kunne vi nok en gang overføre kr 10 000 til Sarpsborg Krisesenter. 

Vi skulle hatt julemarked 2020, på samme måte som tidligere. Det ble avlyst. Som et alternativ solgte vi produktene til venner og kjent. 

På julemarkedet i Kulås 2019 hadde vi egen bod med salg av kaker, ull-dompapper og lodder. Det var svært vellykket, og vi kunne overrekke en pengegave på kr 10 000 til Sarpsborg krisesenter. 
Les om julemarkedet 2019 under "Hva gjør vi"

Vi har kjøpt inn garn og utstyr til strikking for beboerne. Vi har formidlet avtale for gratis mat til krisesenteret. Vi har støttet dem økonomisk. Medarbeiderne skal også få opplæring av en av våre medlemmer som er profesjonell på området.

Stand under festuka i 1000-årsjubileet "Folk i Sarp" - Mangfold, likeverd og inkludering. Det var en organisasjonsmønstringen som vi deltok i. Vi hadde stand med salg av vafler og loppemarked med bijouteri, vesker, skjerf til inntekt for krisesenteret.

Stand under Forbausende byfest med salg av "lopper" og informasjon om Sarpsborg krisesenter.


Les om Sarpsborg Krisesenter her.

 

 

 

 

Overrekkelse av pengegave på 10 000 kr til Sarpsborg krisesenter desember 2019. Fra v: Ingeborg Skjøren Lassen, president i Sarpsborg Soroptimistklubb, Birgith Amundsen Gellein, leder ved Sarpsborg krisesenter og Eva Therese Thue, leder av soroptimistenes prosjektgruppe. Foto: Patrick Walther Larsen, SA.
September 2016: Forbausende byfest. Loppemarked til innntekt for Sarpsborg krisesenter.
September 2016: Forbausende byfest. Loppemarked til innntekt for Sarpsborg krisesenter.